⎯ Als bedrijf hebben wij ook een verantwoordelijkheid

We zijn een familie

met een groot hart

Eenheid    •   Liefde   •   Verantwoordelijkheid   •    

Eenheid    •   Liefde   •   Verantwoordelijkheid   •    

Eenheid    •   Liefde   •   Verantwoordelijkheid   •    

Eenheid    •   Liefde   •   Verantwoordelijkheid   •    

Eenheid    •   Liefde   •   Verantwoordelijkheid   •    

Eenheid    •   Liefde   •   Verantwoordelijkheid   •    

Eenheid    •   Liefde   •   Verantwoordelijkheid   •    

Eenheid    •   Liefde   •   Verantwoordelijkheid   •    

We steunen onze

gemeenschappen van harte.

Onze Filosofie

Cultuur, kleur, religie, taal… Onze visie gaat verder dan deze; we zien in iedereen hetzelfde licht. Vanaf dag één brengen we liefde en vreugde door evenementen te organiseren en mensen in nood te ondersteunen.

Net Helal Slagerij Hengelo

Hoeveel voedselverspilling gaat er voorkomen worden?

Van vlees overblijfselen tot aan ingewanden worden gebruikt om zo het verspillen tegen te gaan. Er zijn veel Turkse gerechten waarin ingewanden gebruikt kunnen worden.

Jacques Rijk van KNS: ”De slager heeft als voordeel dat hij een belangrijke adviesfunctie heeft voor de consument. Daarom kan de slager zijn klant goed van advies voorzien, ook om voedselverspilling tegen te gaan. Daarbij levert de slager maatwerk voor de klant, denk aan portiegrootte en de mogelijkheid om ingevroren te leveren. Dat voorkomt verspilling. Slagers verspillen vanuit de traditie nauwelijks. Ze gebruiken alles van het dier, van kop tot staart, bij het maken van worst en vleeswaren. Vrijwel alles wordt verwaard tot mooie heerlijke producten.”