⎯ Over Ons

Met een strategische langetermijnvisie om haar ondernemersgeest te versterken, breidt de groep voorzichtig uit naar betere kwaliteitseisen met een holistische benadering. Net Helal is onderdeel van Provia Group en een orgaan van Diyanet, elk met een groot groeipotentieel.

Net Helal

Net Helal maakt deel uit van het bedrijf Provia Group. Net Helal is werkt samen met een van de grootste Islamitische vereniging van Turkije, Diyanet. Net Helal verandert sinds 2021 de handelwijze van de slagerijsector met een visie en een zeer innovatieve kijk op de sector. Vandaag de dag is Net Helal actief op een locatie in Hengelo met 40 medewerkers.

Het merk Net Helal werd veranderd toen A. Altun, eigenaar van Provia Group, het restaurant kocht en zijn eigen visie op de toekomst had. Door het Halal-certificaat van Diyanet zelf te hebben, wat betekent dat het een internationaal erkend merk is dat hoge kwaliteitsnormen en halal voedsel biedt, zal Net Helal zijn succes bewijzen in de nationale arena.

Net Helal Slagerij Hengelo
Net Helal Slagerij Hengelo
Net Helal Slagerij Hengelo

Net Helal is een onderdeel van Provia Group. Provia Group is opgericht door een combinatie van ervaren mensen die werkzaam zijn in de energie- en engineeringsectoren. Provia Management GmbH gevestigd in Hamburg, Duitsland en Provia Industrial Buildings, Energy and Trade Inc. gevestigd in Ankara, Turkije werken als partners. Provia Industrial Buildings, Energy and Trade Inc. werd opgericht in 1994 in Ankara en heeft tot nu toe met veel bedrijven samengewerkt. Provia Management GmbH werd opgericht in 2004 in Hamburg, Duitsland en zet haar activiteiten voort. 

Klik om de website te bezoeken